Clicky

5 canale YouTube de inspirație pentru noii proprietari de casă

Indiferent dacă tocmai ai achiziționat o casă mai veche, una recent refăcută sau chiar o casă nou construită, a fi un nou proprietar poate fi intimidant odată ce începi să întâmpini eșecuri neașteptate, fie ele mari sau mici.

Principala sarcină pentru orice nou proprietar de locuință este să se preocupe de întreținerea și repararea casei. Acest lucru poate fi un șoc pentru unii proprietari de case aflați la prima experiență de acest fel, în special pentru cei care au locuit în apartamente de bloc, din cele echipate cu personal de întreținere disponibil pentru a rezolva orice problemă.

Deși niciun proprietar nu se poate aștepta vreodată să poată efectua toate sarcinile de întreținere sau reparații la casă, să știi unde și cum să găsești îndrumări de încredere este întotdeauna un prim pas vital în rezolvarea problemelor.

Deși auzi în mod obișnuit despre dezastre nefericite la domiciliu (de exemplu, instalații sanitare, etc.) care apar de obicei la cel mai inoportun moment, nu te păcăli cu gândul că lucrurile rele se vor întâmpla în cele din urmă tuturor proprietarilor de case. Ai multe sub control pentru a preveni problemele majore.

Cunoașterea înseamnă cu adevărat putere. Nu numai că te va ajuta să faci de unul singur multe reparații, te va ajuta și să găsești profesioniști care chiar se pricep atunci când ai nevoie de ajutor.

Iar când vei rezolva de unul singur unele probleme apărute, vei vedea că nu există fericire mai mare decât asta, să repari tu ceva ce credeai că este „de nereparat”.

Canalele YouTube pe care noi le recomandăm

Mai jos sunt canalele Youtube pe care le recomandăm. Suntem curioși dacă ai și tu recomandări, alte canale pe care le-ai descoperit. Dacă da, te rugăm să ne spui în zona de comentarii. Pe cele mai interesante le vom adăuga la lista de mai jos.

  • https://www.youtube.com/@EverydayHomeRepairs Scott Dixon este un proprietar de casă care face reparații zilnice la casa lui. Bine, în calitate de investitor imobiliar, Scott deține câteva proprietăți pe care le închiriază pe Airbnb, așa că are unde să realizeze proiectele sale de reparații.
  • https://www.youtube.com/@epicgardening Cultivarea alimentelor proaspete și sănătoase este misiunea Epic Gardening. Lumea învață în acest fel că este important să crească și să cultive fructe, legume și pomi pentru aprovizionarea neîntreruptă cu alimente. Kevin Espiritu a început canalul ca un hobby, încă din 2013, și a făcut ca brandul să devină unul dintre cele mai urmărite canale de grădinărit de pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *